1. Batterij niveau is laag.

• Vervang de batterij; open de de sensor, vervang vervolgens de batterij en sluit de sensor daarna weer en breng het device terug op zijn plaats.

LET OP: Voordat u de batterij vervangt dient u de magneet te verwijderen van de sensor.

2. De Fibaro Door/Window sensor geeft geen nieuwe batterij status door.

• Open de sensor en klik op de TMP knop, daarna sluit u de sensor weer en breng het device weer terug op zijn plaats.

LET OP: Om te voorkomen dat het TMP alarm af gaat moet u niet vergeten om de 'association' van de eerste groep te verwijderen. Om handmatig het alarm uit te schakelen kunt u de node vanuit de controller een 'wake up' signaal geven. Gedurende dit proces dient u de TMP knop ingedrukt te houden.