Dit ligt aan de versie van de sensor, om de Fibaro Door/Window sensor 2.1 te resetten gaat u als volgt te werk:

1. Haal de cover van de sensor en verwijder de batterij. Zorg ervoor dat de TMP knop intact blijft.
  2. Plaats de magneet tegen de sensor aan.
  3. Plaats de batterij opnieuw in de sensor.
  4. Verwijder de magneet van de sensor.
  5. Verwijder de batterij.
  6. Plaats de batterij wederom in de sensor.
  7. Als de reset succesvol is zal de LED twee keer knipperen.

Om de Fibaro Door/Window sensor 2.5 te resetten gaat u als volgt te werk:

1. Haal de cover van de sensor en verwijder de batterij. Zorg ervoor dat de TMP knop intact blijft.
  2. Plaats de magneet tegen de sensor aan.
  3. Plaats de batterij opnieuw in de sensor.
  4. verwijder de magneet binnen twee seconden van de sensor, de LED zal uitschakelen, wacht hierna drie seconden en de LED zal gaan knipperen.
  5. Verwijder de batterij.
  6. Plaats de batterij in de sensor.
  7. Als de reset succesvol is zal de LED gaan knipperen.