Volg deze probleemoplossingsstappen om problemen met het Aqara Smart Lock U200 en de Apple Home-app op te lossen:

1. Firmware bijwerken: Zorg ervoor dat de firmware van de U200 is bijgewerkt en volg de aanbevolen reset- en installatieprocedures.
  2. Maak een nieuw Home: Als je fouten tegenkomt zoals "Kan persoonlijke code niet toevoegen" tijdens de toegangscodes-stap in de Apple Home-app, maak dan een nieuw Home aan in de app.
  3. Reset HomePod Mini: Reset een HomePod Mini en integreer deze met het nieuwe Home om de functionaliteit van het slot te testen. Als dit lukt, kan het probleem bij de oorspronkelijke Home-configuratie liggen.
  4. Migreer Home-instelling: Als problemen aanhouden, overweeg dan om naar een nieuwe Home-instelling te migreren. Gebruik de app "Controller for HomeKit" om je HomeKit-configuratie te back-uppen en te herstellen, wat het proces vereenvoudigt.
  5. Lengte van persoonlijke code: Zorg ervoor dat de persoonlijke code voor het slot tussen de 6-10 tekens lang is om compatibiliteit met de Home-app te garanderen.
  6. Thread Border Router-melding: Als je een melding 'Thread Border Router vereist' ontvangt, raadpleeg dan de supportlink van Apple: https://support.apple.com/en-us/102078
  7. Reset deurslot: Raadpleeg de elektronische gebruikershandleiding voor instructies over het resetten van het deurslot.
  8. Controleer compatibiliteit van iPhone-model: Zorg ervoor dat je iPhone-model Home Key ondersteunt door te controleren: https://support.apple.com/guide/iphone/unlock-your-door-with-a-home-key-iph0dc255875/ios