1. Aqara Home-gebruikers: Houd de Lock- en Confirm-knoppen 3 seconden ingedrukt. Verifieer het beheerderwachtwoord of de vingerafdruk. Als dit correct is, reset het slot en worden alle gegevens gewist.
  2. Matter-gebruikers: Zorg eerst dat uw slot alleen is gekoppeld aan één Matter-ecosysteem; Start de resetmodus op het toetsenbord door de Lock- en Confirm-knoppen 5 seconden tegelijkertijd in te drukken; Houd de Reset-knop op het slot 3 seconden ingedrukt.