Omdat de duwstangen van verschillende kleppen verschillende slagen hebben, is het daarom noodzakelijk om de klep vóór installatie te kalibreren, zodat de open/dicht-slag van de klep kan worden aangepast, wat een belangrijke stap is om zeker te zijn van de juiste temperatuur. controle; Na het inschakelen wordt aanbevolen om de thermostaat binnen 5 minuten op de klep te installeren. U kunt drie keer achter elkaar op de toets drukken om de klepkalibratie uit te voeren, of hetzelfde doen met de app;