1. De Micro-SD-kaartsleuf bevindt zich aan de onderkant van de verticale pan/tilt. U kunt de verticale pan/tilt handmatig naar boven draaien of op de slaapstand klikken via de Aqara Home-app om de Micro-SD-kaartsleuf bloot te leggen. Plaats de Micro-SD-kaart nadat de stroom is uitgeschakeld

2. De camera ondersteunt een Micro-SD-kaart van 128 GB en ondersteunt de exFat- en FAT32-formaten

3. Nadat het apparaat succesvol verbinding heeft gemaakt met het netwerk, kunnen de video's die op de Micro-SD-kaart moeten worden opgeslagen nog steeds worden opgenomen in het geval van een netwerkverbinding, maar deze video's die op de Micro-SD-kaart zijn opgeslagen, kunnen niet op afstand worden bekeken met de app.