Voordat u de infrarood afstandsbediening functie gebruikt, moeten de te bedienen apparaten worden toegevoegd. Vervolgens wordt de Aqara Home app gebruikt als afstandsbediening om de apparaten te bedienen. Als het apparaat niet in de lijst met ondersteunde apparaten staat, kunt u het apparaat toevoegen via de functie Customize feature. Deze functie is echter alleen beschikbaar voor apparaten die infraroodbediening ondersteunen.