1. Het wordt aanbevolen om de Aqara Hub M2 in het midden van de accessoires te installeren om ervoor te zorgen dat de hub en alle accessoires stabiel kunnen communiceren. Als de afstand tussen de accessoires en de hub te ver uit elkaar ligt, kan het lijken alsof de accessoires offline zijn. Probeer in dit geval het accessoire dichter bij de Hub M2 te plaatsen en probeer het opnieuw.

2. De Aqara Hub M2 moet waar mogelijk niet te ver van de router verwijderd zijn. Om stabiele Wi-Fi-communicatie te garanderen, is een rechte lijnafstand van 2 tot 6 meter (6 tot 19 voet) het meest optimaal.

3. Om ervoor te zorgen dat het signaal van de hub langere afstanden kan bereiken, wordt aanbevolen dat de hub niet minder dan 1 meter (3 voet) van de grond wordt geïnstalleerd.