1. De hub ondersteunt alleen het 2,4GHz Wi-Fi-netwerk. Als u een dual-band router gebruikt, schakel dan het 5GHz Wi-Fi-netwerk uit voordat u de hub toevoegt.

2. Voor bekabelde Ethernet communicatie tussen de hub en de router gebruikt u een netwerkkabel met een RJ45-stekker om de LAN-poort van de hub aan te sluiten op die van uw router en wacht tot de gele of rode indicatielampjes aan de zijkant van het netwerk branden poort om op te lichten.

Selecteer in de Aqara Home-app Accessoires>"+">selecteer Aqara Hub M2>houd de resetknop 10s lang ingedrukt totdat de hub geel/rood knippert en volg de instructies.