1. Installeer het apparaat op 1,4 – 1,8 meter hoogte;
  2. Zorg ervoor dat de kamer een duidelijk ‘edge’ heeft die niet alleen muren omvat, maar ook het gebied rond de muren moet worden uitgesloten;
  3. Zorg dat storingsbronnen zijn gemarkeerd;
  4. Probeer de kamer in- en uit te gaan en gebruik de ‘reset de afwezigheidsstatus’ functie om de sensor te sturen.
  5. Als de zone instellingen met vertraging werken, probeer dan de zones in te stellen met behulp van een Android apparaat. Nadat zones zijn ingesteld worden de automatiseringen lokaal en heeft de vertraging van kaartweergave geen invloed meer op automatiseringen;
  6. Wacht enige tijd (bijv. 1 dag om de sensor te kalibreren. De sensor is uitgerust met machine learning en verbetert na verloop van tijd;
  7. Als dit het probleem met de detectienauwkeurigheid niet oplost, probeer dan de sensor te verplaatsen en             herhaal het proces. Als de hoek van 120 graden bijvoorbeeld niet voldoende is, probeer het apparaat dan in de hoek te installeren.