1. De gezichtsherkenningsfunctie is standaard uitgeschakeld. Je kan dit inschakelen via de instellingen van het apparaat – More Settings - Detection - Face Recognition, turn the function on and set the relevant parameters.

2. De gevoeligheid van gezichtsherkenning is standaard gemiddeld. Als er geen gezichten worden gedetecteerd zelfs als de functie is ingeschakeld, pas dan de hoge gevoeligheid aan.

3. Controleer of het licht rondom de deurbel goed is. De gezichtsherkenningsratio kan lager zijn bij tegenlicht of schemer(ig) licht. Daarnaast kan het worden beïnvloed door infrarood nachtzicht, waardoor beeldvervorming kalibratie begint.

Bekijk voor meer informatie over de Aqara Doorbell G4: https://aqarabenelux.com/