Waarom gaat mijn batterij kort mee? Hoe verlengt de energiebesparingsmodus de levensduur van de deurbel?
1. De capaciteit van een standaard enkele batterij uit de fabriek van de deurbel is ongeveer 2900 mAh. Als u de batterij vervangt door een nieuwe, kies dan een batterij met een capaciteit van minimaal 2900 mAh.
2. Indien verbonden met HomeKit, zal de deurbel video opnemen als deze wordt getriggerd en er beweging wordt gedetecteerd totdat de beweging eindigt, wat meer stroom kan verbruiken en de levensduur van de batterij verkort in vergelijking met het gebruik van de deurbel in Aqara Home alleen.
3. Als de functie ‘loitering detection’ te kort is geconfigureerd, kan de deurbel vaak worden geactiveerd, wat de levensduur van de batterij kan verkorten.
4. De levensduur van de batterij kan verkort worden door nieuwe- en oude batterijen samen te gebruiken, andere niet-LR6 batterijen of niet-1,5V batterijen te gebruiken.
5. Als de deurbel ver verwijderd is van de repeater (meer dan Max. 5 meter), of er is teveel draadloze interferentie in de omgeving, dan zal de deurbel het zendvermogen voor communicatie moeten verhogen, wat zal resulteren in een hoger stroomverbruik en een kortere levensduur van de batterij.
6. In de energiebesparingsmodus wordt de PIR-detectiefunctie uitgeschakeld en kan de deurbel alleen worden geactiveerd door op de bel te drukken, video op afstand te bekijken in de app, etc., waardoor de deurbel veel langer meegaat.


Bekijk voor meer informatie over de Aqara Doorbell G4: https://aqarabenelux.com/