Met offline inloggen bedien je het FIBARO systeem via de mobiele app zonder internetverbinding. Hierbij is het noodzakelijk dat je mobiele telefoon is verbonden met het lokale WiFi netwerk.

1. Open de Yubii App
  2. Optioneel: ben je eerder ingelogd met FIBARO ID? Ga eerst naar 'Meer' -> 'Instellingen' -> Tik op 'Uitloggen'
  3. Tik hierna op Login
  4. Selecteer OFFLINE INLOGGEN (rechtsonder)
  5. Vul het IP-adres in van de Home Center
  6. Vul de lokale logingegevens in van de Home Center
  7. Tik op Inloggen

Tip voor het vinden van het IP-adres

Je kan het IP-adres vinden via find.fibaro.com, via de router of via een IP-scan applicatie, bijvoorbeeld: Fing en Network Analyzer.