1. De Roller Shutter 2 module heeft geen spanning.

• De module dient te worden voorzien van een spanning van 110V - 230V. Meet de kabels door met een spanningsmeter of met een multimeter.

2. De Roller Shutter 2 module is gereset.

• Na een reset worden de fabrieksinstellingen terug in de Roller Shutter 2 module geladen. U dient de module opnieuw aan te melden bij uw z-wave controller.

3. De Roller Shutter 2 module is te ver verwijderd van de z-wave controller.

• Tijdens het toevoegen van apparaat aan uw z-wave netwerk moet de Roller Shutter 2 module binnen het bereik van de z-wave controller zijn.

4. De Roller Shutter 2 module is defect.

• Neem contact op met uw plaatselijke dealer om de garantie procedure op te starten voor de Roller Shutter 2 module.