1. De z-wave controller ondersteunt geen weergave van het energieverbruik.

• Om het energieverbruik te zien in de interface van de z-wave controller moet dit wel ondersteund worden. Neem contact op met uw z-wave dealer.

2. De functie om het energieverbruik weer te geven is uitgeschakeld.

• Om het energieverbruik te zien in de interface van de z-wave controller moet deze functie aangezet worden. Neem contact op met uw z-wave dealer.

3. 'Load' staat uit.

• Controleer de 'Load' status.

4. De geavanceerde parameters 40, 42 en 43 zijn aangepast.

• Controleer de instellingen van deze parameters en zorg ervoor dat ze ingesteld staan op de standaard instellingen.

5. De Roller Shutter 2 is te ver verwijderd van de z-wave controller.

• Tijdens het toevoegen van het apparaat aan uw z-wave netwerk moet de Roller Shutter 2 module binnen het bereik van de z-wave controller zijn.