De Fibaro RGBW controller is een universele z-wave compatibel RGB/RGBW controle module. De controller gebruikt het PWM output signaal waardoor LED, RGB, RGBW strips en laag voltage halogeen verlichting bediend kunnen worden. De bediende apparaten mogen een voeding van 12V tot 24V gelijkspanning hebben. Ook heeft de controller functionaliteit ingebouwd om tot vier 0V - 10V analoge sensoren te bedienen. Alle IN en OUT contactpunten zijn door de gebruiker te configuren voor LED controle of 0V - 10V signalen uit te lezen.