1. Batterij niveau is laag.

• Vervang de batterij; open de de sensor, vervang vervolgens de batterij en sluit de sensor daarna weer en plaats het apparaat terug op zijn plek.

2. De Fibaro Motion sensor geeft geen nieuwe batterij status door.

• Wacht totdat de Motion sensor een 'wake up' signaal heeft doorgegeven of geef zelf een 'wake up' door de sensor te openen en op de 'B' knop te drukken. Daarna de Motion sensor weer sluiten en op zijn plek terugplaatsen.