De Fibaro Motion sensor is een universele z-wave multi-sensor. Naast bewegingsdetectie is het apparaat ook uitgerust met een temperatuur sensor, een lichtsterkte sensor en een accelerometer. De Motion sensor werkt alleen op batterijen en is daardoor makkelijk op elke plek in uw woning te plaatsen. De LED geeft beweging en temperatuur stijgingen weer door middel van verschillende kleuren. Deze sensor is zeer goed te gebruiken voor beveiligings- en verlichtingsdoeleinden.