Wat is een Wall Plug?

De FIBARO Wall Plug is een universele z-wave compatibele relais schakelaar in de vorm van een stekker. Met de Wall Plug kunt u apparaten in- en uitschakelen tot een vermogen van 2.500W. De Wall Plug maakt het mogelijk om het energieverbruik te monitoren van het aangesloten apparaat en op de Wall Plug is een LED ring aangebracht die de belasting weergeeft door middel van kleurcombinaties. De plug is te bedienen met een knop het het apparaat zelf of via een z-wave controller.