Veelgestelde vragen over de Home Center App

Benodigdheden

• FIBARO Home Center Lite/FIBARO Home Center 2 vanaf FW 4.520
  • Router met WiFi en LAN-poort
  • Windows computer of Mac met browser
  • FIBARO ID account

Let op: het wachtwoord van het FIBARO ID account en het lokale account dient identiek te zijn voor automatische overschakeling tussen een cloud- en lokale verbinding met de Home Center.

Let op: zorg dat apparaten, scenes en heating zones zijn ingesteld in de lokale instellingen van de Home Center. Deze kunnen per gebruiker ingesteld worden via Configuration > Access Control > Edit user.

Home Center App

Controleer onderstaande instellingen van de Home Center voor gebruik van de FIBARO Home Center App.

• Update de gateway naar de nieuwste firmware.
  • Configureer het FIBARO-alarm:
    1. Schakel het in of uit.
    2. Stel de gebruikers PIN in.
  • Stel de locatie van de gateway in.
  • Geef de gateway een naam.
  • Voeg ten minste één kamer toe aan de gateway.
  • Voeg ten minste één apparaat toe aan de gateway.
  • Verbind de gateway met FIBARO ID en Remote Access.
  • Zorg dat FIBARO ID en de lokale inloggegevens identiek zijn.

Nadat u bovenstaande heeft gecontroleerd adviseren wij om een schone installatie van de app uit te voeren.

• Ga naar Configuration > Access Control
  • Scroll naar de Mobile Devices
  • Verwijder de mobiele apparaten waarmee u wilt inloggen
  • Herstart de Home Center
  • Verwijder de Home Center App van het mobiele apparaat en installeer deze opnieuw
  • Login met FIBARO ID