Inhoudsopgave 

 1. Beschrijving
 2. Benodigdheden
 3. Stapsgewijze handleiding

 

Let op! Recovery modus is een hulpprogramma om het besturingsprogramma van de Home Center Lite te herstellen wanneer er technische problemen zijn, zoals het niet meer in kunnen loggen. 

Door gebruik te maken van Recovery Mode zal de Home Center Lite terug gezet worden naar de fabrieksinstellingen. Dit betekend dat alle instellingen, ingestelde apparaten, kamers, enzovoort verwijderd worden. 

Wanneer de Home Center Lite terug gezet is naar de fabrieksinstellingen kan je de firmware weer bijwerken naar de laatste versie. 

Het is alleen mogelijk om een back-up terug te zetten in een bijpassende firmware versie. Het is dus belangrijk om de Home Center Lite altijd naar de laatste firmware versie bij te werken en te zorgen voor een actuele back-up 

Benodigdheden

 • FIBARO Home Center Lite.
 • Power adapter.
 • Windows computer of Mac met browser verbonden aan het zelfde netwerk. 

Stapsgewijze handleiding 

Recovery uitvoeren Volg onderstaande stappenplan om de recovery uit te voeren. 

 1. Schakel de Home Center Lite uit door de power adapter los te maken.

 2. Druk de Recovery knop in en sluit de adapter weer aan.
 3. Laat de knop los wanneer de LEDs in volgorde gaan knipperen. De recovery modus is geactiveerd wanneer de LEDs vanuit het de zijkant naar het midden toe knipperen en terug. Let op! Wanneer de Recovery knop meer dan 10 seconde ingedrukt blijft zal de Home Center Lite het IP adres instellen op 192.168.81.1.

 4. Maak verbinding met de Home Center Lite door het IP adres in te voeren in een browser of maak gebruik van de FIBARO Finder app.

 5. Recovery modus scherm zal weergegeven worden.

 6. Kies de optie Recover onder de kop Recover System

 7. Recover System zal je vagen om deze keuze te bevestigen

 8. Recovering the system zal automatisch doorlopen worden

 9. Nadat het proces doorlopen is en de Home Center Lite een herstart heeft gedaan kan er weer verbinding worden gemaakt met de Home Center Lite door het IP adres in te voeren in een browser of gebruik te maken van de FIBARO Finder app. De login en het password zijn ook gereset naar admin / admin en de firmware zal bijgewerkt moeten worden.