Maakt u gebruik van Eneco Toon in combinatie met de tussenstekker van FIBARO? Bekijk de oplossingen voor de tussenstekker.

Waarom kan ik mijn slimme stekker niet toevoegen aan mijn Toon?

De slimme stekker is aan een andere/vorige Toon toegevoegd.

U dient de module te resetten en opnieuw aan te melden bij uw Toon.

De slimme stekker is te ver verwijderd van de Toon.

Tijdens het toevoegen van het apparaat aan uw Z-Wave netwerk moet de slimme stekker binnen het bereik van de Toon zijn.

De slimme stekker module krijgt geen spanning.

De module dient te worden voorzien van een spanning van 110V – 230V. Meet de kabels door met een spanningsmeter of met een multimeter.

De slimme stekker is defect.

Neem contact op met uw plaatselijke dealer om de garantie procedure op te starten voor de slimme stekker module.

Waarom werkt mijn slimme stekker niet meer?

De slimme stekker heeft geen spanning.

De module dient te worden voorzien van een spanning van 110V – 230V. Meet de kabels door met een spanningsmeter of met een multimeter.

De slimme stekker is gereset.

Na een reset worden de fabrieksinstellingen terug in de slimme stekker geladen. U dient de module opnieuw aan te melden bij uw Toon.

De slimme stekker is te ver verwijderd van de Toon.

Tijdens het toevoegen van apparaat aan uw Toon moet de slimme stekker binnen het bereik van de Toon zijn.

De slimme stekker is defect.

Neem contact op met uw plaatselijke dealer om de garantie procedure op te starten voor de slimme stekker.