Toegang op afstand delen van uw Home Center.

Benodigdheden

• FIBARO Home Center Lite/FIBARO Home Center 2 vanaf FW 4.520;
  • Router met WiFi en LAN-poort;
  • Windows computer of Mac met browser;
  • Minimaal 2 FIBARO ID accounts.

Update procedure

1. Login op home.fibaro.com met het account
  2. Selecteer de > bij Home Center waarbij een gebruiker toegevoegd moet worden
  3. Selecteer  “Add user”
  4. Vul het FIBARO ID in van de gebruiker die toegang moet krijgen tot de Home Center
  5. Selecteer Add
  6. Login op de Home Center
  7. Ga naar de Configuration tab
  8. Ga naar Access Control
  9. Selecteer Synchroniseer
  10. De gebruiker ontvangt een e-mail met een lokaal gegenereerd wachtwoord
  11. Wijzig het wachtwoord in het gewenste wachtwoord

Let op: het wachtwoord van het FIBARO ID account en het lokale account dient identiek te zijn voor automatische overschakeling tussen een cloud- en lokale verbinding met de Home Center.