1. Controleer of de hub waarmee het Aqara accessoire is gekoppeld, offline is. Als de hub ook offline wordt weergegeven, probeer dan de Hub M2 opnieuw op te starten en probeer het opnieuw.

2. Als de Hub M2 online is maar het accessoire offline, controleer dan of de communicatie tussen het accessoire en de hub normaal is. Voor meer instructies raadpleegt u "Effective Range Test" in de accessoirehandleiding. De gesproken melding "normal link confirmed"  geeft aan dat het apparaat en de Hub M2 effectief kunnen communiceren. Als de communicatie abnormaal is, probeer dan het accessoire dichter bij de Hub M2 te plaatsen en probeer het opnieuw.

Controleer of het accessoire online is nadat je de app opnieuw hebt opgestart.

Controleer of de stroomvoorziening van het accessoire normaal is en druk op de knop op het accessoire om te controleren of het indicatielampje brandt.