Zodra de Aqara Hub M2 is verbonden met een stabiele Wi-Fi, kunt u vanuit de app opdrachten naar de hub en de onderliggende apparaten sturen.

Om bediening op afstand uit te voeren met de Apple Home app, moet je een Home Hub instellen met dezelfde Wi-Fi als de Aqara Hub M2, met stabiele internettoegang, en inloggen met dezelfde Apple ID als de iPhone. Momenteel kan de iPad, HomePod of Apple TV worden ingesteld als Home Hub.