Volg de onderstaande stappen:

1. Houd de telefoon dicht bij de hub en zorg ervoor dat de hub geel knippert.

2. Sluit de hub aan op een 2,4GHz-band Wi-Fi en schakel de 5GHz-band uit als de router op beide banden verzendt.

3. Zorg ervoor dat de Wi-Fi-naam geen speciale tekens bevat en, als het een zakelijke router is, schakel dan de instelling 'Verbied het verzenden van mDNS naar draadloze clients' uit.

4. Probeer het met een andere Wi-Fi of maak een Wi-Fi-hotspot, zodat u weet of de koppeling is mislukt omdat het vorige Wi-Fi-signaal zwak is.

5. Als het koppelen na meerdere pogingen is mislukt, moet u mogelijk uw telefoon opnieuw opstarten om de geheugencache te wissen.