Het betekent dat Home Center al is toegewezen aan een ander FIBARO ID account. De voorgaande eigenaar moet verwijderd worden van voordat deze opnieuw toegevoegd kan worden.

Indien u toegang hebt tot het FIBARO ID account waaraan de Home Center is toegewezen, logt u in en drukt u op het rode kruis om de Home Center te verwijderen.

Indien u geen toegang heeft tot het FIBARO ID account, maak een foto van de sticker aan de onderzijde van het apparaat (met serienummer en andere gegevens) en stuur deze naar support@fibaro.com, met het verzoek om de Home Center te verwijderen van FIBARO ID. Dit is een standaard procedure om er zeker van te zijn dat u het apparaat in bezit heeft.